На Львівщині викрили схему ввезення значних сум гривень з-за кордону для легалізації їх в Україні

На Львівщині викрили схему ввезення значних сум гривень з-за кордону для легалізації їх в Україні

На Львівщині правоохоронці викрили схему ввезення значних сум гривень з-за кордону для легалізації їх в Україні. Таким чином затримали українця у пункті пропуску «Угринів», який перевозив до нашої понад 7,5 мільйонів гривень, але пояснити їх походження не зміг. Подібний випадок стався й минулого тижня у пункті пропуску «Шегині», кажуть прикордонники. Коли чоловік ввозив майже 7 мільйонів гривень.

У фігуранта кримінального провадження виявлено та вилучене каміння ззовні схожого на бурштин вагою майже 10 кг, печатки з відтисками іноземних суб’єктів господарювання ті інших предметів, які можуть свідчити про незаконну діяльність. Правоохоронці встановили, що викрадені кошти вивозили з України через територію росії та білорусі до країн ЄС. Згодом готівка завозилася в Україну та вводилася в обіг для створення реальних загроз національним інтересам України, повідомила Олександра Кучковська, речниця Львівського прикордонного загону.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
За кордон за 1300 доларів: двоє чоловіків та одна жінка організували «схему» уникнення мобілізації (відео) За кордон за 1300 доларів: двоє чоловіків та одна жінка організували «схему» уникнення мобілізації (відео)
Двоє чоловіків та одна жінка організували «схему» уникнення мобілізації для військовозобов’язаних українців та їх безперешкодний виїзд за межі держави.
На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото) На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото)
Житель Житомирщини займався нелегальною переправою громадян з Південно-Східної Азії через державний кордон на Львівщині.
Loading...
Load next