На Львівщині прикордонники затримали 6 порушників, які хотіли незаконно потрапити до країн ЄС (відео)

На Львівщині прикордонники затримали 6 порушників, які хотіли незаконно потрапити до країн ЄС (відео)

Шестеро українців намагалися цими вихідними незаконно потрапити до країн ЄС. Чоловіки мешканці Дніпропетровської та Івано-Франківської областей попалися на кордоні із Польщею. Свій вчинок пояснили тим, що їм було необхідно виїхати з країни, а законних на це підстав на те не мали. Тепер покарання їм обиратиме суд.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Минулоріч майже 15 МІЛЬЙОНІВ громадян перетнули кордон Минулоріч майже 15 МІЛЬЙОНІВ громадян перетнули кордон
За минулий рік державний кордон перетнули майже 15 мільйонів громадян та понад 3 мільйони транспортних засобів.
Прикордонники затримали чоловіка, який хотів допомагати призовникам незаконно перетинати кордон Прикордонники затримали чоловіка, який хотів допомагати призовникам незаконно перетинати кордон
Прикордонники затримали чоловіка, який планував допомагати особам призовного віку перетинати кордон поза межами пунктів пропуску.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Loading...
Load next