На Львівщині прикордонники викрили закарпатця, який допомагав ухилянтам виїхати за межі країни

На Львівщині прикордонники викрили закарпатця, який допомагав ухилянтам виїхати за межі країни
На Львівщині «зелені берети» викрили закарпатця, який допомагав ухилянтам виїхати за межі країни

На Львівщині прикордонники викрили закарпатця, який допомагав ухилянтам виїхати за межі країни. Відомо, що за свої послуги він брав 3 тисячі євро з людини. Таким чином нещодавно він організовував трансфер для 5 осіб до прикордоння.

Однак цих «клієнтів» затримали «зелені берети». Сам організатор цієї схеми переховувався від правоохоронців та намагався виїхати з країни, але не вдалося. Під час обшуків в нього вилучили відповідні речові докази.

Тепер йому загрожує до 9-ти років позбавлення волі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну
Один чоловік занурився поміж валізами у багажному відділенні, а інший – вийшов з авто на час перевірки.
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
Loading...
Load next