Львівські волонтери вирішили подарувати друге життя використаним на війні речам (відео)

Львівські волонтери вирішили подарувати друге життя використаним на війні речам (відео)
У Львові волонтери дарують друге життя використаним на війні речам. А виручені кошти скерують на потреби військових.

Львівські волонтери вирішили подарувати друге життя використаним на війні речам. Ця ідея належить бійцю з позивним Гіт, який зараз виконує завдання на передовій. Він запропонував з використаних ящиків з під боєприпасів, гільз та інших речей виготовляти щось для інтер’єру, продавати й таким чином збирати кошти на потреби військових. Волонтери ідею підхопили, а згодом й знайшлися майстри, що взялися за роботу.

Процес реставрації передбачає шліфування всіх скринь, ящиків які приїжджають й фарбування їх фарбою, щоб вони збереглися й набули такого свіжішого вигляду. Це буде ящик як для приданого, можна так назвати, як і для будь-яких інших речей, для взуття, він може стояти в коридорі в любому інтер’єрі, я думаю, що він знайде собі місце, - розповідає Олена Роман, майстриня.

Також виготовили й столик з використанням гартованого скла. Кажуть, більше часу витратили на очікування матеріалів, ніж на його створення.

Столик зроблений під сучасний стиль лофт. Використали скло, також металеві ніжки. Він відкривається, туди можна покласти різні книги або будь-які інші речі й такий він все-таки ми зберегли саму скриню, але надали йому такого сучасного вигляду.

Відстріляні гільзи теж знадобляться для створення елементів інтер’єру.

Багато ідей є з ящиками з цими. Гільзи можна використовувати як ніжки для столу, для сейфу. Табурети ті ж самі можна робити, лавочки можна робити. Банальні попільнички можна так само створювати, хоч зараз це й не модно, - пояснює Юрій Сентимрей, коваль.

Волонтери розповідають, що усе роблять за власні кошти, а гроші з продажу цих виробів скерують безпосередньо на підтримку ЗСУ.  Розігруватимуть товари на сторінці проєтку в інстраграмі

Бачите річ, яка вам подобається й ставите свою ціну в коментарях більшу за стартову. Або ми приймаємо індивідуальні замовлення, наприклад, на такі речі, які ви бачите на цій сторінці. Я хочу наголосити в чому крутість цих виробів, бо ручна робота, кожен в єдиному екземплярі, це ідея апсайклінгу, коли ми надаємо друге життя використаним на війні речам, а також це вінтаж, бо цим скриням більше 50-ти років й ми залишили на них автентичні написи, - додає Наталія Кузьма, керівниця проєкту GIT: Be brave.

Переглянути весь перелік товарів можна на сторінці проєкту в інстаграмі  GIT: Be brave.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
НОВА зірка NAIMES мріє допомогти ЗСУ НОВА зірка NAIMES мріє допомогти ЗСУ
Юнак з дитинства мріяв стати співаком і вже третій його трек мав мільйонні перегляди
За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень! За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень!
Сергій Притула прозвітував про роботу свого фонду за 20 місяців з початку повномасштабного вторгнення
Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео) Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео)
Загалом до кінця місяця Назар має пробігти понад 650 км.
Loading...
Load next