На Львівщині викрили нелегальний продаж сигарет з Молдови та підробленого алкоголю (відео)

На Львівщині викрили нелегальний продаж сигарет з Молдови та підробленого алкоголю (відео)
Під час перевірки прикордонники та поліцейські виявили 5 тис пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку Республіки Молдова та понад 1 тис пачок без марок акцизного податку.

Контрафакт алкоголю та сигарет: прикордонники спільно з поліцейськими викрили факт отримання фігурантом підакцизних товарів у поштовому відділенні та провели обшук автомобіля. Як повідомили у ДПСУ, під час перевірки виявили та вилучили  5 000 пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку Республіки Молдова та 1 156 пачок без марок акцизного податку. Окрім того, серед вилученого 20 пляшок готової алкогольної продукції з акцизними марками з ознаками підробки, 40 літрів рідини з характерним запахом спирту та інші предмети, які можуть свідчити про незаконну діяльність. Усю виявлену продукцію вилучено та передано на експертизу. Наразі триває досудове розслідування.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна ДТП за участі 5 автомобілів: 36-річний житель Житомирської області загинув на місці Масштабна ДТП за участі 5 автомобілів: 36-річний житель Житомирської області загинув на місці
Унаслідок події водій автомобіля «Fiat», 36-річний житель Житомирської області, загинув на місці
Джордан Белфорт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо у фільмі "Вовк з Волл-Стріт" приїде у Львів Джордан Белфорт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо у фільмі "Вовк з Волл-Стріт" приїде у Львів
Відомий та знаменитий на увесь світ Джордан Белфорт, завітає до Львова. Це саме той Вовк з Волл-стріт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо в однойменному фільмі.
Loading...
Load next