Кишеньковий злодій: 47-річний львів’янин, під час проїзду у маршрутці викрав у пасажирки гаманець

Кишеньковий злодій: 47-річний львів’янин, під час проїзду у маршрутці викрав у пасажирки гаманець

Кишеньковий злодій: 47-річний львів’янин, під час проїзду у маршрутці викрав у пасажирки гаманець з документами, банківськими картками та грошима. Потрапив до рук правоохоронців ще до того, як потерпіла виявила крадіжку. За інформацією поліції, під час патрулювання території  оперативники карного розшуку помітили, як на вулиці Володимира Великого у Львові з маршрутки № 21 вийшов чоловік, який поводився підозріло, постійно озирався. Під час поверхневої перевірки полісмени виявили у нього гаманець, який належав іншій особі. Правоохоронці зв’язалися з 40-річною потерпілою та повернули усе викрадене. На раніше судимого чоловіка відкрили кримінальне провадження.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Польщею вилучили взуття, яке намагалися перевезти прикриваючись благодійним фондом На кордоні з Польщею вилучили взуття, яке намагалися перевезти прикриваючись благодійним фондом
На кордоні з Польщею вилучили партію взуття, яку жінка намагалася перевезти прикриваючись благодійним фондом
У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео) У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео)
У Львові на пішохідному переході водій збив двох дітей віком 10-ти та 11-ти років. ДТП трапилось на вулиці Лінкольна, що у Шевченківському районі міста.
Loading...
Load next