Шістьох державних інспекторів митного поста «Городок» викрили на махінаціях

Шістьох державних інспекторів митного поста «Городок» викрили на махінаціях
6 державних інспекторів митного поста «Городок» після 1 липня 2022 року пропустили на територію України 41 легковий автомобіль, незаконно оформивши їм нульове розмитнення

Нульове розмитнення для львівських митників: шістьох державних інспекторів митного поста «Городок» викрили на махінаціях. Як повідомляє прокуратура, після 1-го липня 2022 року посадовці пропустили на територію України 41 легковий автомобіль, незаконно оформивши їм нульове розмитнення.

Внаслідок цього державі не було сплачено обов’язкових митних платежів на суму близько 5 млн грн. ДБР повідомило ділкам про підозру.

Покарання, передбачене статтею – до 6 років позбавлення волі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський суд конфіскував у хмельничанина незадекларовані 150 тис. доларів
Чоловік намагався потрапити до України з Польщі. У нього виявили незадекларовані гроші, які він перевозив у рюкзаку.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next