У якому форматі працюватимуть школи Львова 23-24 лютого?

У якому форматі працюватимуть школи Львова 23-24 лютого?
Оскільки Міністерство освіти не давало окремих рекомендацій, профільне управління міста – теж, формат навчання на цей тиждень школи у Львові визначають самі.

Онлайн чи офлайн - за бажанням: формат навчання на цей тиждень школи у Львові визначають самі. Про це повідомляє мерія. Зазначу, Міністерство освіти рекомендувало школам організувати дистанційну форму навчання, втім педагогічна рада може сама вирішувати це питання, залежно від бажання батьків: залишатися учням на уроки у стінах школи 23-24 лютого чи перейти на дистанційку.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Другий семестр: з понеділка львівські школярі повертаються до навчання Другий семестр: з понеділка львівські школярі повертаються до навчання
Відтепер учні молодших класів щодня ходитимуть на прогулянки. А ще з’являться спортивні ліги та онлайн-олімпіади.
Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео) Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео)
До початку нового навчального року залишилось менше місяця. Батьки квапляться придбати для своїх дітлахів усе необхідне.
Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео) Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео)
Зростання кількості інфікованих ковідом та темпи вакцинації. В області заговорили про можливе посилення карантину.
Loading...
Load next