Пожежа у Стрию: на вул. Підзамче, 5 А горіла двоповерхова цегляна будівля

Пожежа у Стрию: на вул. Підзамче, 5 А горіла двоповерхова цегляна будівля

Пожежа у Стрию: на вул. Підзамче, 5 А горіла двоповерхова цегляна будівля. На момент прибуття пожежних підрозділів з вікон будинку вибивався густий дим. На гасіння займання вогнеборці витратили більш як годину. З людей ніхто не постраждав, втім жевриво все ж знищило побутові речі. Також пошкоджено два вікна та дерев'яне перекриття. Обставини та причина виникнення пожежі з’ясовують експерти.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото) На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.
Фатальна пожежа: у Сокалі загинув чоловік Фатальна пожежа: у Сокалі загинув чоловік
У середині помешкання на вул. Українській на ліжку вогнеборці виявили тіло 63-річного власника
На Львівщині палали сухостій і торф на площі 10 тисяч квадратних метрів (відео) На Львівщині палали сухостій і торф на площі 10 тисяч квадратних метрів (відео)
У селі Зелів, Яворівського району палали сухостій і торф на площі 10 тис квадратних метрів. До гасіння залучили 33 рятувальники та 9 одиниць спецтехніки.
Loading...
Load next