28-річний житель Самбірщини допоміг 20 військовозобов’язаним втекти за кордон (відео)

28-річний житель Самбірщини допоміг 20 військовозобов’язаним втекти за кордон (відео)

Допоміг 20 військовозобов’язаним втекти за кордон: 28-річний житель Самбірщини сприяв у виготовленні фіктивних документів, які надавали право чоловікам призовного віку виїхати на територію іншої держави. Про це повідомили у поліції. Під час санкціонованих обшуків у зловмисника вилучили документи, чорнові записи та інші речові докази, що підтверджують його причетність до організації незаконного переправлення осіб через кордон України. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 7 років ув’язнення. Досудове розслідування триває.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
10 тис «зелених» за виїзд за кордон: у Львові викрили чергову злочинну схему (відео) 10 тис «зелених» за виїзд за кордон: у Львові викрили чергову злочинну схему (відео)
Член однієї з ГО зі спільником включали військовозобов‘язаних чоловіків до системи «Шлях» як волонтерів для перевезення гумвантажів.
Прикордонники затримали чоловіка, який хотів допомагати призовникам незаконно перетинати кордон Прикордонники затримали чоловіка, який хотів допомагати призовникам незаконно перетинати кордон
Прикордонники затримали чоловіка, який планував допомагати особам призовного віку перетинати кордон поза межами пунктів пропуску.
Loading...
Load next