1,2 роки за розповсюдження фейків по ЗСУ: у Львові за грати потрапила уроженка Краматорська

1,2 роки за розповсюдження фейків по ЗСУ: у Львові за грати потрапила уроженка Краматорська

Галицький райсуд Львова визнав громадянку винною у поширенні матеріалів, в яких прославляються і виправдуються дії армії російської федерації, а війна в Україні зображується як внутрішній громадянський конфлікт, повідомляє «Судовий репортер».

23 березня 2022-го обвинувачена репостила у соцмережі фото заступника командуючого чорноморським флотом РФ із текстом: «Замкомандующего черноморским флотом… погиб в боях за освобождение Мариуполя от нацистов». Наступного дня вона поширювала дописи спільноти  «Политкач» — зокрема, фото російських солдатів із прапором і відео з підписом: «Ракетный удар по Краматорску: еще одно преступление ВСУ…». 

У судовому засіданні жінка вину визнала. Розкаялася і пояснила, що на той час не розуміла, що діє неправильно і порушує закон. Про підсудну відомо, що вона родом із Краматорська, Донецької області, раніше не судима.

Вироком суду їй призначено 1 рік і 2 місяці тюремного покарання.

Нагадаємо, Контррозвідка СБУ спіймала прикордонника: чоловік планував злити рф дані про оборону північних рубежів.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео) Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео)
Під час судового засідання адвокат Стахіва заявив, що його клієнт перебування на лікуванні в Сваляві Закарпатської області.
"Бананофікус", виливав томатний сік на депутата та викидання у смітник. Хто ж такий Остап Стахів насправді? (відео) "Бананофікус", виливав томатний сік на депутата та викидання у смітник. Хто ж такий Остап Стахів насправді? (відео)
18 листопада суд арештував Стахіва, якого звинувачують у замаху на повалення конституційного ладу в Україні.
Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42 Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42
У суді забудовник довів, що Інспекція ДАБК у м. Львові не мала права перевіряти об'єкт будівництва на вул. Тернопільській, 42.
Loading...
Load next