У Винниках мешканці житлового будинку виявили понад 12,5 кг ртуті

У Винниках мешканці житлового будинку виявили понад 12,5 кг ртуті
У Винниках мешканці будинку виявили на горищі понад 12,5 кг ртуті. Частина речовини була у ємностях, а інша розлита по підлозі.

У будинку у Винниках мешканці під час ремонтних робіт виявили на горищі розлиту ртуть та ємності з цією речовиною. На місце викликали працівників відділення радіаційно-хімічного та біологічного захисту ДСНС Львівщини, які забрали знахідку та провели демеркуризаційні роботи. Загалом вилучили понад 12,5 кг ртуті.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
У Львові під час ремонту в квартирі під підлогою виявили 600 грамів ртуті (фото) У Львові під час ремонту в квартирі під підлогою виявили 600 грамів ртуті (фото)
В одній із львівських багатоповерхівок, у квартирі під час демонтажу паркету виявили 600 грамів небезпечної речовини - ртуті.
На Залізничному вокзалі Львова зібрали понад півкілограма ртуті (фото) На Залізничному вокзалі Львова зібрали понад півкілограма ртуті (фото)
Понад 610 грамів ртуті вдалось зібрати рятувальникам, які приїхали на виклик. Небезпечна речовина було розлита поблизу смітника на території Головного залізничного вокзалу Львова.
Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень
За шахрайство та незаконне привласнення коштів жінку зі Стрийщини засудили на 10 років в’язниці.
Loading...
Load next