На Залізничному вокзалі Львова зібрали понад півкілограма ртуті (фото)

На Залізничному вокзалі Львова зібрали понад півкілограма ртуті (фото)
Понад 610 грамів ртуті вдалось зібрати рятувальникам, які приїхали на виклик. Небезпечна речовина було розлита поблизу смітника на території Головного залізничного вокзалу Львова.

На Головному залізничному вокзалі Львова 25 травня знайшли понад 600 грамів ртуті, повідомляє пресслужба ДСНС Львівщини.

Виявилось, що й справді на першому пероні ВП “Вокзал станції Львів” поблизу смітника була розлита ртуть. Небезпечної речовини було настільки багато, що надзвичайникам вдалось зібрати понад півкілограма, згодом її утилізують.

Рятувальники зібрали  розлиту ртуть механічним способом в кількості 610 г, проведено демеркуризаційні заходи та передано зібрану ртуть представнику Залізничної районної державної адміністрації, - повідомляють у ДСНС Львівської області.

Однак, наразі невідомо хто розлив ртуть у громадському місці.

Зауважимо, що ртуть має властивість вражати нервову систему, а тривалий її вплив та накопичення в організмі людини навіть можуть викликати божевілля.

Читайте також
Витік хімікатів: у Львові відбулися навчання рятувальників (відео) Витік хімікатів: у Львові відбулися навчання рятувальників (відео)
Під час навчань рятувальники відпрацювали гасіння пожежі на стадіоні, ліквідацію наслідків ДТП та розливу небезпечної хімічної речовини.
У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото) У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото)
На вулиці Виговського 1, що у Залізничному районі Львова трапилась масштабна пожежа, через яку довелось евакуювати з житлового десятиповерхового будинку близько 100 мешканців.
У Львові під час ремонту в квартирі під підлогою виявили 600 грамів ртуті (фото) У Львові під час ремонту в квартирі під підлогою виявили 600 грамів ртуті (фото)
В одній із львівських багатоповерхівок, у квартирі під час демонтажу паркету виявили 600 грамів небезпечної речовини - ртуті.
Loading...
Load next