Замість ринку "Добробут" у Львові відкриють супермаркет

Замість ринку "Добробут" у Львові відкриють супермаркет

У Львові почали з'являтися білборти, на яких анонсується відкриття супермаркету "Арсен". Він має запрацювати за адресою вулиця Стара, 3 на місці колишнього ринку "Добробут". 

Відкриття ринку має відбутися 11 квітня о 11:00, зазначено на білбордах у центрі Львова. 

Про закриття львівського ринку "Добробут" стало відомо ще в середині лютого 2023 року. Тоді адміністрація ринку попросила підприємців покинути торгові павільйони. 

У Львівській міськраді таке рішення адміністрації не підтримали, вони вважали, що до закінчення воєнного стану підприємцям потрібно дати можливість працювати. 

Коли ми звільняли від загорож міську пішохідну вулицю біля Добробуту, я благав підприємців не піддаватися на провокації. І говорив, що не в міській раді їм треба шукати опонентів. Та попереджав, що врешті-решт третя сторона їх використає і "викине". На жаль, тепер вони у цьому переконалися - наголосив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Нагадаємо, Жителів Львівщини попереджають про підйом рівня води в річках

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові суд знову відклав розгляд справи щодо земельної ділянки, де раніше був ринок «Добробут» У Львові суд знову відклав розгляд справи щодо земельної ділянки, де раніше був ринок «Добробут»
У Львові суд знову відклав розгляд справи щодо земельної ділянки, де раніше був ринок «Добробут»
Пранкер-священик зняв чергове провокативне відео у центрі Львова (відео 18+) Пранкер-священик зняв чергове провокативне відео у центрі Львова (відео 18+)
Молодик, одягнувшись священником, їздив на електросамокаті, а потім лаявся на перехожого.
Нічний обстріл Львова: куди влучили і які наслідки? Нічний обстріл Львова: куди влучили і які наслідки?
Окупанти цілились у гуманітарну допомогу від Папи Римського
Loading...
Load next