"Пташки перемоги": у Львові провели благодійний аукціон, щоб зібрати кошти на дрони нашим військовим

"Пташки перемоги": у Львові провели благодійний аукціон, щоб зібрати кошти на дрони нашим військовим

У дзеркальній залі оперного театру у Львові провели благодійний аукціон задля збору коштів на дрони для наших бійців з батальйону «Захід». Загалом були представлені майже 40 унікальних лотів.



Лоти із душею, і лоти які як інвестиція, які зараз можна купити в час війни. До прикладу, лот «Марка Залужного» був проданий на одному аукціоні за 200 тисяч гривень й він є у нас на аукціоні. Є душевні лоти, як наприклад «500 мазей для загоєння» від фабрики Vesna, яка була релокована з Бучі. Тоюто різного характеру на будь-який смак, на будь-який гаманець, - зазначає голова ГО «Добро.Дій», співорганізатор аукціону Ігор Дулин.

Організатори вирішили розділити торги на дві окремі частини.

Це буде голосний аукціон, де будуть представлені основні лоти й буде тихий аукціон. Складається деколи такі обставини, що люди не хочуть бути присутніми на голосних аукціонах, але хочуть подивитись. На всі лоти був виділений каталог, що був представлений в інтернеті й у паперовому варіанті. Й люди під час цього дійства можуть обрати лот, який припаде до душі, - розповідає президентка БФ «Чародійка», співорганізаторка аукціону Наталія Степаненко.



Зокрема серед тихих лотів були представлені монети, що були створені у період з початку повномасштабного вторгнення, картини на ящиках з-під боєприпасів, сіль з шахт Соледару тощо.  А серед основних такі, як наприклад,  іменне дерево, яке висадять поблизу оперного театру. Стартова ціна лота була 40 тисяч гривень, а потім торги перейшли у активну фазу й кілька учасників боролися за можливість залишити свій слід в історії міста.

Ще виставили на продаж, марки, картини та багато іншого. Також створення частини лотів на підтримку ЗСУ долучилися й діти, якими опікується благодійний фонд «Чарівниця».


Дуже хотіли долучитися до цього аукціону картинами особливих дітей: дітей-аутистів, дітей з ДЦП. Є дуже гарні лоти, Ігор правильно сказав, які з душею попри які не можна пройти повз і їх захочеться купити. Бо діти будуть відчувати, що вони потрібні, що вони не зайві на цьому світі й вони можуть допомогти ЗСУ. Ми думаємо, що це дуже крута ініціатива й плануємо зібрати багато коштів на дрони для ЗСУ, для нашого війська, - зазначає президентка БФ «Чародійка», співорганізаторка аукціону Наталія Степаненко.

Організатори розповідають, що вже мають плани щодо наступних подібних аукціонів, що допоможуть зібрати кошти на потреби ЗСУ та наблизити таким чином нашу перемогу.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Приватизація тюрем: що буде на місці колонії №48 у Львові (відео) Приватизація тюрем: що буде на місці колонії №48 у Львові (відео)
Зробити місто безпечнішим та покращити умови для в’язнів. Програма великої приватизації тюрем торкнеться і Львівської виправної колонії номер 48. Приміщення, площею у понад 11 гектарів, де колись перебували в’язні, хоч і пустує ще з 2018 року, та все ж тягне за собою чималі витрати з державного бюджету.
Львівська міськрада продала приміщення магазину в центрі Львова за 3,2 млн грн Львівська міськрада продала приміщення магазину в центрі Львова за 3,2 млн грн
Управління комунальної власності ЛМР продало приміщення магазину на пл. Святого Теодора, 4 за 3,2 млн грн. Новим власником приміщень стало ПП «Фірма Престиж Сервіс».
У Львові IT-компанія купила територію колишньої виправної колонії (відео) У Львові IT-компанія купила територію колишньої виправної колонії (відео)
Ділянку у понад 10 га викупила провідна львівська IT-компанія. Стартова ціна була 132 млн грн, втім останній переможний лот вартував 400 млн грн.
Loading...
Load next