У львівських ЦНАПах за березень оформили понад 8 тисяч паспортів

У львівських ЦНАПах за березень оформили понад 8 тисяч паспортів

Упродовж березня до львівських Центрів надання адміністративних послуг звернулися 38 369 відвідувачів. Серед найпоширеніших послуг – оформлення паспортів, реєстрація нерухомого майна та послуги бізнесу. Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Березень був для нас дуже продуктивним, адже ми прийняли на 8,5 тисяч звернень більше, ніж у лютому. Важливо те, що лише 0,3 % клієнтів очікували в черзі більше 15 хвилин. І це ще раз засвідчує нашу мету: мешканці мають витрачати мінімум часу і отримувати найякісніші послуги», - наголошують в міському департаменту адміністративних послуг.

Серед топ-5 послуг в березні:

  • 8 096 оформлень паспортних документів;
  • 2 664  реєстрацій нерухомого майна;
  • 2 047 послуг бізнесу;
  • 1 277 реєстрацій вимушено переміщених українців;
  • 793 замовлень послуги «єМалятко».

Мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясному-Руському і Лисиничах.

Нагадаємо, Обстріляли Торецьк: загинули двоє працівників шахти

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
ЦНАПи Львова: відтепер отримати послуги можна без попереднього запису (відео) ЦНАПи Львова: відтепер отримати послуги можна без попереднього запису (відео)
Знову без попереднього запису. Львівські ЦНАПи повертаються до звичного режиму роботи. Містяни уже від сьогодні зможуть отримати певні послуги без попереднього запису.
Для мешканців Львівської громади запрацював «Мобільний адміністратор» (відео) Для мешканців Львівської громади запрацював «Мобільний адміністратор» (відео)
 Завдяки спеціальному переносному кейсу, працівник ЦНАП може надати послугу мешканцю у будь-якому приміщенні.
Loading...
Load next