У Львові на хабарі затримали одного з керівників кримінальної поліції (відео)

У Львові на хабарі затримали одного з керівників кримінальної поліції (відео)
У Львові на хабарі затримали одного з керівників кримінальної поліції. Він вимагав гроші від військовослужбовця за непритягення його до відповідальності за нібито вчинені хуліганські дії

У Львові на хабарі затримали одного з керівників кримінальної поліції. Нечистий на руку правоохоронець вимагав від військовослужбовця 3 тисячі доларі за непритягення чоловіка до відповідальності за нібито вчинені хуліганські дії кілька тижнів тому у ресторані. Підозрюваного у хабарництві затримали саме під час отримання коштів. Наразі триває досудове розслідування.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Посадовець у Львові продавав крадене пальне на своїх підпільних АЗС
Пальне керівник структурного підрозділу Львівської військової академії продавав на двох своїх підпільник АЗС. Чоловіка затримали на "гарячому", коли тому передавали 38 тисяч гривень хабаря.
Через вимагання хабаря, поліція затримала львівського адвоката
У Львові поліцейські затримали 39-річного адвоката, який підбурював львів'янина у передачі неправомірної вигоди у сумі 3700 доларів США.
"Спіймали на гарячому": у Львові поліцейські на хабарі затримали чиновника
Львівські правоохоронці затримали чоловіка під час одержання хабаря. Сума неправомірної вигоди становила 73,6 тисячі гривень.
Loading...
Load next