СБУ та митники виявили схему, що дозволила ввезти понад 5 тисяч одиниць техніки в Україну

СБУ та митники виявили схему, що дозволила ввезти понад 5 тисяч одиниць техніки в Україну
СБУ та митники виявили схему, що дозволила ввезти понад 5 тисяч одиниць техніки Apple та інших відомих торгових марок в Україну без декларування

Внаслідок спільної операції працівників СБУ та Держмитслужби була викрита схема із ввезенням понад 5 тисяч одиниць техніки Apple та інших відомих торгових марок в Україну без декларування. У пункті пропуску «Угринів» автівку оформили, як порожню та пропустили.

Однак потім її знову зупинили правоохоронці. Й під час повторного огляду транспортного засобу, митники виявили телефони, ноутбуки, планшети, годинникитощо та склали  відповідний протокол.

Двох посадових осіб митного поста було звільнено, щодо третьої порушено дисциплінарне провадження з відстороненням від виконання посадових обов'язків на час його здійснення.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото) Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)
Громадянин Польщі намагався перетнути українсько-польський на автівці, яку вкрали у 2020 році в Франції. Автівка перебувала у міжнародному розшуку Інтерполу.
З початку війни через кордон на Львівщині виїхало понад 1,5 млн громадян (відео) З початку війни через кордон на Львівщині виїхало понад 1,5 млн громадян (відео)
Всі режими пропуску від 24 лютого працюють у посиленому режимі.
Loading...
Load next