Приховані на кордоні кошти: 43-річна жінка хотіла провести до України 800 тис. гривень

Приховані на кордоні кошти: 43-річна жінка хотіла провести до України 800 тис. гривень
800 тис грн 43-річна уродженка Донецької області сховала серед особистих речей

Приховані на кордоні кошти: 43-річна уродженка Донецької області серед особистих речей сховала 800 тис. гривень і таким чином хотіла провезти їх до України не декларуючи.

Про це повідомляє Держприкордонслужба. Готівку виявили прикордонники у пункті пропуску «Рава-Руська». За цим фактом складено протокол. Майже 400 тис гривень вилучили працівники митниці, решту – 10 тис. Євро, за курсом НБУ, повернули громадянці.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото) На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото)
Житель Житомирщини займався нелегальною переправою громадян з Південно-Східної Азії через державний кордон на Львівщині.
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Loading...
Load next