У Трускавці затримали чоловіка, який жорстоко побив співмешканку

У Трускавці затримали чоловіка, який жорстоко побив співмешканку

Як встановили співробітники відділення поліції №2 Дрогобицького районного відділу поліції, затриманий, перебуваючи у нетверезому стані, спричинив жінці закриту черепно-мозкову травму та переломи ребер. За скоєне йому загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

29 квітня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків однієї з дрогобицьких лікарень про 49-річну жительку міста Трускавець, доставлену у реанімаційне відділення з тілесними ушкодженнями, зокрема, важкою поєднаною травмою, закритою черепно-мозковою травмою та переломами трьох ребер, повідомляє поліція Львівщини.

До встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та особи зловмисника, який побив потерпілу, були задіяні співробітники відділення поліції №2 Дрогобицького районного відділу поліції. Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів та з’ясували, що тілесних ушкоджень жінці завдав її 47-річний співмешканець, також житель Трускавця. Вночі у лісовому масиві між співмешканцями виник конфлікт, під час якого чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, жорстоко побив жінку.

Зранку 30 квітня поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Нагадаємо, На Львівщині за добу загасили 4 пожежі сухостою

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото) У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото)
Вночі у Львові четверо хлопців напали на іноземців і жорстоко побили їх. Також молодики розгромили один місцевий кіоск в якому продають шаурму.
На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео) На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
Loading...
Load next