Жорстоке побиття 7-річного хлопчика у Львові (відео)

Жорстоке побиття 7-річного хлопчика у Львові (відео)
Вітчим жорстоко побив свого пасинка. У дитини діагностували перелом склепіння та основи черепа, щелепи, а також множинні гематоми.

Ніч п’ятниці. До львівської лікарні звернулася жінка з 7-річним сином. У хлопчика серйозні травми - перелом черепа, щелепи. Дитину потрібно було негайно госпіталізувати, та одразу після обстеження мама забрала сина і зникла з лікарні. Тож медики негайно звернулися до поліцейських. Проте, ні біля лікарні, ні вдома знайти жінку з дитиною не вдалося. Як з’ясувалося, вони ночували і знайомих, щоб уникнути спілкування з правоохоронцями.

Коли їх відшукали, хлопчика доправили до лікарні. Як згодом розповіла мама 7-річної дитини, її чоловік розізлився на пасинка через звичайний мобільний телефон.

25-річного зловмисника, який жорстоко побив хлопчика, затримали того ж дня. Від зізнався у скоєному злочині. Стало також відомо, що вітчим неодноразово бив дитину. Але родичі до поліції не зверталися. Як пояснила мама, вони боялися чоловіка, він погрожував їм розправою.

Суд уже обрав порушнику міру запобіжного заходу - тримання під вартою без можливості внесення застави. Йому загрожує до 8-ми років тюрми. Досудове розслідування триває.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео) На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео)
Поліцейські викрили шахраїв-гастролерів, які обманом виманювали гроші у своїх жертв.
На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото) На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото)
Сьогодні, 7 травня на трасі Львів – Луцьк у селі Вислобоки знайшли 3-річного хлопчика, який зник під час садіння картоплі. Про виявлення дитини до поліції повідомили люди, які побачили самотню дитину біля дороги.
Loading...
Load next