У Львові провели змагання серед поранених військовослужбовців та ветеранів “Ігри Нескорених"

У Львові провели змагання серед поранених військовослужбовців та ветеранів “Ігри Нескорених"
Збірну України представлятимуть 24 спортсмени з числа військовослужбовців та ветеранів війни, які отримали травми у зоні бойових дій

2 змагальні дні, 4 локації, 9 видів спорту та 223 ветерани - у Львові провели наймасштабніші змагання у паралімпійському стилі серед поранених військовослужбовців та ветеранів з усієї України. “Ігри Нескорених” - відбір до національної збірної, яка восени поїде на Міжнародні ветеранські змагання Invictus Games. Кожен учасник має свою унікальну історію, яка надихає інших, показуючи, що неможливе – можливо, і своїми вчинками доводить всьому світу, що ніяка бойова травма не може зламати сильного духу.

Нагадаю, на Іграх нескорених Україна дебютувала у 2017 році. У 2023-му в Дюссельдорфі нашу збірну представлятимуть 24 спортсмени.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо
У Токіо поїдуть Оксана Лівач, Алла Черкасова, Олена Старікова, Станіслав Горуна, Вероніка Марченко, Павло Коростильов та Христина Погранична.
Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян
Регбійний «Сокіл» вдома зіграв з київським «Політехніком», який претендує на бронзові медалі Суперліги
У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео) У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)
У Львові відбувся чемпіонат області з плавання серед молоді та юніорів. Це важливий відбіркові змагання на чемпіонат України.
Loading...
Load next