Сім’я військовослужбовців намагається з’ясувати причини та обставини смерті новонародженої дитини

Сім’я військовослужбовців намагається з’ясувати причини та обставини смерті новонародженої дитини
Сім’я військовослужбовців намагається з’ясувати точні причини та обставини смерті новонародженої дитини. Лікарку Анну Марич судять за ч.2 ст. 140 ККУ

Я особисто 9 років перебуваючи на фронті бачу титанічну працю медичних працівників, які маючи мізерний шанс на успіх, рятують людей, без умов, знаходячись в бліндажах, в підвалах. І з іншого боку – люди, які знаходяться в тилу, в теплих кабінетах, маючи під руками засоби 21-го століття допускають смерть дітей, - розповідає військовослужбовець ЗСУ Максим Чередєєв.

Військовослужбовці воюють не лише за територіальну цілісність України, але й за демократичні цінності та зміни у суспільстві. Втім, як виявилося, не всі до таких змін готові. 2 роки тому сім’ю Чередєєвих спіткало горе – втрата новонародженої дитини. 

Вже 2 роки пройшло після трагедії, а ми досі не отримали роз’яснень, чому так трапилося

Хоч ніщо не віщувало біди, адже вагітність протікала нормально, – пригадує Олена Чередєєва. І додає: попри це, хлопчик помер на третій день після пологів. Втім за декілька днів до пологів Олена перестала відчувати рухи дитини і одразу звернулася до Анни Марич – акушер-гінекологині, в якої запланувала народжувати. Але лікарка заспокоювала: мовляв, усе – добре. 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Лікар-гінеколог засуджений за смерть дитини у Львові й досі продовжує працювати
Сім'я померлої дитини стверджує, що лікар витискав дитину з живота матері, внаслідок чого немовля невдовзі померло. Однак, лікар який приймав пологи у жінки не визнає своєї провини.
Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР» Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР»
Суддя Віктор Романюк визнав чоловіка винним в участі у терористичній організації.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Loading...
Load next