На Львівщині тестують запровадження електронного квитка у приміських та міжміських маршрутах

На Львівщині тестують запровадження електронного квитка у приміських та міжміських маршрутах
Наразі валідатори підключили лише у автобусах, що курсують до Рава-Руської територіальної громади, але до липня планують, що така система запрацює й на інших напрямках

На Львівщині запрацював у тестовому режимі пілотний проект із запровадженні електронного квитка у приміських та міжміських маршрутах. Наразі валідатори, що дозволяють розраховуватися банківською карткою, підключили лише у автобусах, що курсують до Рава-Руської територіальної громади. Водії ж кажуть, що система працює, але наразі важко оцінити її у повну силу.

Ще не було такого напливу людей, 2-3 людини або взагалі ніхто так не оплачує на день, а як буде, то будемо бачити, я воно буде. Їдеш прикладаєш картку, чи я назвав тариф, вона приклала й все пройшло успішно, - зазначає водій Володимир Войтович.

Пасажири розповідають, що переваги у такій системі очевидні, але все ще є питання до того, як вона працюватиме надалі.


Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Е-квиток у Львові: що треба знати про оформлення пільгового електронного квитка (фото) Е-квиток у Львові: що треба знати про оформлення пільгового електронного квитка (фото)
У статті пропонуємо Вам коротко ознайомитись із основною інформацію про електронний квиток у Львові, а також публікуємо покрокову інструкцію, як подати заявку на отримання пільгового е-квитка.
Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео) Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео)
Вже з 13 січня пільгова категорія осіб зможе користуватися системою автоматизованої оплати проїзду у громадському транспорті за допомогою спеціальних персоналізованих карток.
Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.
Loading...
Load next