Оновлення проспекту Чорновола: стартує ремонт ділянки від вул. Під Дубом до вул. Хімічної

Оновлення проспекту Чорновола: стартує ремонт ділянки від вул. Під Дубом до вул. Хімічної
Наступного понеділка стартує ремонт ділянки від вул. Під Дубом до вул. Хімічної. Тролейбуси №33 не курсуватимуть

Оновлення проспекту Чорновола: наступного понеділка стартує ремонт ділянки від вул. Під Дубом до вул. Хімічної.

Йдеться про фрезерування пошкодженого шару дорожнього покриття, окремі ділянки горловин 14 оглядових каналізаційних колодязів, подекуди замінять люки. Також влаштовуватимуть бордюри, нове асфальтне покриття та нанесуть дорожню розмітку.

Тож упродовж 5 днів тролейбуси №33 не курсуватимуть. Водночас цілком дорогу не перекриватимуть, - запевнили в мерії. Роботи виконуватимуть почергово на смугах.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Провалля у центрі Львова: дорожній рух довелось змінити через ремонт колектора (фото) Провалля у центрі Львова: дорожній рух довелось змінити через ремонт колектора (фото)
Внаслідок потужного буревію у центрі Львова посеред дороги утворилось провалля глибиною у 9,5 метрів. Це спричинило руйнування каналізаційного колектора.
Реконструкція медичного закладу у Львові: у 5-й міській клінічній лікарні встановили сучасний ліфт (відео) Реконструкція медичного закладу у Львові: у 5-й міській клінічній лікарні встановили сучасний ліфт (відео)
Майже 10 мільйонів гривень використали для капітального ремонту даху, відділень, ліфта та для закупівлі необхідного устаткування.
У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери
По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка.
Loading...
Load next