Три особи загинули внаслідок ДТП на Львівщині, двоє з них – діти

Три особи загинули внаслідок ДТП на Львівщині, двоє з них – діти
Неподалік села Розвадів зіткнулися «Volkswagen Touran» і вантажівка. Водійка легковика та двоє її доньок померли на місці події

Три особи загинули внаслідок ДТП, двоє з них – діти: неподалік села Розвадів зіткнулися компактвен і вантажівка.

Як повідомили у поліції, 42-річна жителька Стрийського району, яка перебувала за кермом «Фольксвагена» не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де не розминулася з фурою.

Від отриманих травм водійка легковика та двоє її доньок віком 4 і 14 років померли на місці події. Ще один їхній 15-річний пасажир та водій вантажівки отримали тілесні ушкодження і були доставлені до медичних закладів.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото) На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото)
У Старому Селі 15-річний юнак пішов плавати на озеро разом зі своїми друзями. Однак, відпочинок закінчився трагедією - дитина пірнула під воду та на поверхню вже не виплила.
На Львівщині суд звільнив від покарання водія маршрутки, що збив на смерть дитину На Львівщині суд звільнив від покарання водія маршрутки, що збив на смерть дитину
Дрогобицький районний суд звільнив від покарання водія маршрутки, який на смерть збив 13-дівчинку на пішохідному переході у Дрогобичі. Винуватець ДТП покаявся, а батьки дівчинки заявили, що не мають до нього претензій.
Loading...
Load next