Завершальні роботи: вул. Шевченка у Львові планують відкрити для проїзду уже за декілька тижнів

Завершальні роботи: вул. Шевченка у Львові планують відкрити для проїзду уже за декілька тижнів
Вул. Шевченка планують відкрити для проїзду уже за декілька тижнів

Завершальні роботи: вул. Шевченка планують відкрити для проїзду уже за декілька тижнів. Наразі на ділянці від Шевченка, 13 до Бортнянського закінчують замощувати бруківкою трамвайну колію, облаштовують заїзди до житлових будинків, встановлюють бордюри та  замощують тротуари.

Як зазначили у міськраді, приблизно через тиждень-півтора підрядники розпочнуть стелити верхній шар асфальту на останній ділянці вул. Шевченка – від будинку №13 до №47.

Нагадаю, з 1 червня 2021 р розпочався ІІІ етап реконструкції – кілометрова ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізнична.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери
По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка.
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео) До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео)
Другий етап реконструкції вулиці Пилипа Орлика стартував. Роботи на цій вулиці розпочалися ще того року. До цього часу дорожники відремонтували відтинок від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії та Любові. Нині ж для ремонту перекрили частину від Віри, Надії та Любові до будинку №2, по вулиці Орлика.
Loading...
Load next