У Львові правоохоронці викрили зловмисників, які продавали неякісні підробки техніки

У Львові правоохоронці викрили зловмисників, які продавали неякісні підробки техніки
Зловмисники через Інтернет реалізовували різноманітну техніку за привабливими цінами, але після придбання покупці зрозуміли, що стали жертвою шахраїв

У Львові правоохоронці викрили зловмисників, які продавали неякісні підробки під виглядом продукції однієї з провідних світових компаній-виробників.

Вони на різних майданчиках в інтернеті розміщували оголошення щодо продажу техніки відомих брендів за привабливими цінами. Але при отриманні товару покупці розуміли, що стали жертвою шахраїв. Правоохоронці зафіксували щонайменше 9 подібних випадків.

Наразі зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Благодійники передали гуртожиткам ЛНУ ім. І. Франка побутову техніку на 1 млн грн (відео) Благодійники передали гуртожиткам ЛНУ ім. І. Франка побутову техніку на 1 млн грн (відео)
Благодійники передали гуртожиткам ЛНУ ім. І. Франка побутової техніки на 1 млн грн. Це – перша партія такої допомоги  
На честь Дня захисника і захисниці у Львові представники надзвичайних служб показали своє обладнання (відео) На честь Дня захисника і захисниці у Львові представники надзвичайних служб показали своє обладнання (відео)
На площі перед франковим вишем правоохоронці та надзвичайники представили свою техніку та обладнання, яке щодня використовують для порятунку і збереження життя людей.
Loading...
Load next