Поліцейські повідомили про підозру сільському голові та підприємцю

Поліцейські повідомили про підозру сільському голові та підприємцю
Поліцейські повідомили про підозру сільському голові та підприємцю, які привласнили понад 360 тис грн

Розкрадання бюджетних коштів: поліцейські повідомили про підозру сільському голові та підприємцю, які привласнили понад 360 тисяч гривень на Львівщині.

За інформацією правоохоронців, правоохоронців, 37-річний директор одного з червоноградських підприємств уклав договір із сільським головою на будівництво дитячого садка-ясел  в одному з сіл району.

Впродовж червня-грудня 2019 року вони спільно підробляли документи щодо обсягів будівельних робіт та їхньої вартості. Максимальне покарання, передбачені санкціями відповідних статей, - до восьми років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади. Досудове розслідування триває.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка возить з собою наркотики У центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка возить з собою наркотики
У центрі Львова за порушення ПДР зупинили «BMW». Водійка поводилася підозріло, тому її обшукали й знайшли пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору.
На Львівщині спіймали злодія, який обікрав понад 15 квартир На Львівщині спіймали злодія, який обікрав понад 15 квартир
Львівським поліцейським вдалось викрити 34-річного мешканця Борислава, який обікрав щонайменше 15 квартири. Загалом злодій накрав майна на загальну суму майже 400 тисяч гривень.
У Львові та області представили проєкти бюджетів на 2024 рік У Львові та області представили проєкти бюджетів на 2024 рік
Серед пріорітетних напрямків підтримка військових, підтримка критичної інфраструктури, медицина, тобто реабілітація та соціальна політика
Loading...
Load next