Львівська облрада виділить 40 млн грн на безпілотники для ЗСУ

Львівська облрада виділить 40 млн грн на безпілотники для ЗСУ

Для потреб 8 військових формувань Львівщини обласна рада ініціювала закупівлю безпілотних літальних апаратів і засобів протидії безпілотним летальним апаратам.

Про це інформує пресслужба ЛОР.

За словами голови комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Назарія Сумала, депутати проголосували за збільшення фінансового ресурсу на реалізацію в 2023 році Комплексної програми «Безпечна Львівщина» на 40 млн грн.

Ми отримали листи-запити від бригад Львівщини, які виконують бойові завдання на фронті і захищають Україну. Відтак 8 бригадам на покращення матеріально-технічного забезпечення скеруємо по 5 млн грн.

Вважаємо, що ми ухвалили важливе оборонне рішення, - зауважив Назарій Сумало.

Начальник Львівської ОВА має видати розпорядження про внесення змін до програми «Безпечна Львівщина» для скерування додаткових 40 млн грн на закупівлю безпілотників. На 2023 рік на реалізацію програми «Безпечна Львівщина» передбачено 139,2 млн грн.

Нагадаємо, ЗАЕС втратила зв'язок із головною лінією електропередач - МАГАТЕ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Центрі соцпідтримки у Львові облаштували свічкарню, де виготовляють окопні свічки для ЗСУ (відео) У Центрі соцпідтримки у Львові облаштували свічкарню, де виготовляють окопні свічки для ЗСУ (відео)
Соціальні працівники виготовляють окопні свічки для наших захисників і захисниць.
НОВА зірка NAIMES мріє допомогти ЗСУ НОВА зірка NAIMES мріє допомогти ЗСУ
Юнак з дитинства мріяв стати співаком і вже третій його трек мав мільйонні перегляди
Loading...
Load next