Нічний обстріл Львова: щонайменше 4 загиблих і 32 поранених

Нічний обстріл Львова:  щонайменше 4 загиблих і 32 поранених

Вночі російська ракета влучила у багатоквартирний будинок у Львові.  Наразі відомо про 32 поранених та 4 загиблих людей. Внаслідок удару пошкоджено близько 60 квартир та 50 машин. ДСН продовжує розбирати завали, під якими залишаються люди. Про це повідомили МВС України та влада Львівщини.

Також є влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення, — сказав міський голова Андрій Садовий.

Також унаслідок обстрілів позносило дах деяких будинків, пошкоджено офісний комплекс, школу, гуртожиток Львівської політехніки.

Нагадаємо, У Львові попрощалися з українською письменницею та громадською активісткою Вікторією Амеліною

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео) Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео)
Пункти пропуску на кордоні вже майже розвантажені, лікарні працюють, поліція просить людей утриматися від самовільного встановлення блокпостів.
Loading...
Load next