Львівські лікарі спільно з нейрохірургом із США позбавили дитину судом, які були в неї 11 років

Львівські лікарі спільно з нейрохірургом із США позбавили дитину судом, які були в неї 11 років
Львівські лікарі спільно з американським нейрохірургом позбавили 12-річну дівчину судом, які мучили її 11 років

Маленькій Юстині всього 12 років, з яких 11 її мучать постійні судоми. Це почалось ще в 9 місяців і могло повторюватись по 3, 5 або і більше разів за добу, розповідає мама дівчинки.

Всі ці роки мама не полишала пошуки лікування та лікарів, які б змогли поставити Юстині діагноз. Були, навіть за кордоном, аж допоки Марта не дізналась, що у Львові у лікарні Святого Миколая допомагають таким діткам.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео) Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео)
У Львівській міській дитячій лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та лікування дітей з ЛОР-патологіями. За більш ніж 500 тисяч гривень закупили гнучкий ендоскоп, мікроскоп та хірургічний лазер.
Львів підтримав всесвітню ініціативу «Щедрий вівторок» (відео) Львів підтримав всесвітню ініціативу «Щедрий вівторок» (відео)
Доєдналася до такої благодійної справи і 8 міська клінічна лікарня.
Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео) Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео)
Через отруєння грибами двоє львів’ян перебувають у реанімації у важкому стані, ще одна жінка має задовільний. Лікування одного пацієнта з таким отруєнням обходиться до 250 тисяч гривень.
Loading...
Load next