Садівники Львова вперше цього року взялися за обстеження зелених насаджень у навчальних закладами

Садівники Львова вперше цього року взялися за обстеження зелених насаджень у навчальних закладами
Садівники Львова цього року вперше взялися за обстеження дерев та кущів на території шкіл та дитячих садочків

Садівники Львова вперше цього року взялися за обстеження зелених насаджень у навчальних закладах. Цього разу вони навідалися з інспекцією у дитячий садочок №25. З великих дерев тут є кілька горіхів, гіркокаштани, клени та ясени.

Під час огляду заповнюють спеціальний документ, де вказують кількість зелених насаджень, види та інші дані. А потім з цю інформацію додають до загальної бази по усіх навчальних закладах міста.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівські рятувальники провели позапланове профілактичне відпрацювання у школах (відео) Львівські рятувальники провели позапланове профілактичне відпрацювання у школах (відео)
Роз’яснення для місцевих мешканців та школярів: рятувальники Львівщини проводять практичні навчання, демонструючи правила поведінки та можливі небезпеки для юних жителів різних районів області, зокрема взимку.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
У Львові повідомили про замінування усіх шкіл (оновлюється) У Львові повідомили про замінування усіх шкіл (оновлюється)
Цю інформацію підтвердила речниця Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.
Loading...
Load next