Як львівські школи борються з КОРУПЦІЄЮ ?

Як львівські школи борються з КОРУПЦІЄЮ ?
Львівських шкіл візьмуть участь у проєкті Офісу доброчесності НАЗК, що спрямований на боротьбу з корупцією у навчальних закладах

45 Львівських шкіл візьмуть участь у проєкті Офісу доброчесності НАЗК «Прозорі школи», що спрямований на боротьбу з корупцією у навчальних закладах.

Наразі в Україні в існує вже 12 хабів доброчесності. Це школи у різних регіонах України, які свого часу першими доєднадися до проєкту.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбудеться масштабний ремонт доріг, лікарень та шкіл: виділено 85 млн грн У Львові відбудеться масштабний ремонт доріг, лікарень та шкіл: виділено 85 млн грн
Львівщина отримає додаткові 85 млн грн з державного бюджету на реалізацію 11 об’єктів соціальної інфраструктури. Про це у суботу, 30 жовтня, повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.
Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео) Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео)
У школі в той час не було охоронця, тому чоловік просто зайшов всередину.
Львівські рятувальники провели позапланове профілактичне відпрацювання у школах (відео) Львівські рятувальники провели позапланове профілактичне відпрацювання у школах (відео)
Роз’яснення для місцевих мешканців та школярів: рятувальники Львівщини проводять практичні навчання, демонструючи правила поведінки та можливі небезпеки для юних жителів різних районів області, зокрема взимку.
Loading...
Load next