Львів затопило! За півтори години випала 4-денна норма опадів

Львів затопило! За півтори години випала 4-денна норма опадів
4-денна норма опадів за півтори години випала у Львові. Зірвало 9 люків, які не витримували навантаження від води

4-денна норма опадів за півтори години випала у Львові. Напередодні місто накрила потужна злива з грозою. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що блискавка влучила у 2 трансформатори, що могло спричинити перебої з електрикою. Окрім того, деякі ливневі каналізації та колектори не встигали прийняти таку кількість води, відтак подекуди виникли підтоплення. Найбільше води було на просп. Чорновола – вул. Торф’яна. Там узагалі відбувся розлив колектора.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Друга негода за тиждень у Львові: зірвані дахи, повалені дерева та пошкоджені авто (відео) Друга негода за тиждень у Львові: зірвані дахи, повалені дерева та пошкоджені авто (відео)
238 повалених дерев, майже 30 підтоплених будинків, 20 зірваних дахів і понад 50 пошкоджень на електромережах – наслідки другого буревію у Львові.
Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото) Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото)
Чергова сильна гроза із градом, пошкодила декілька шкіл, закладів культури та історичних будівель. У місті знову затоплені вулиці та повалені десятки дерев - комунальники ліквідовують наслідки буревію.
Loading...
Load next