Воїни на протезах бігли півмарафон у Львові: як все відбувалося?

Воїни на протезах бігли півмарафон у Львові: як все відбувалося?
У Львові спортсмени та бійці зібрали кошти на реабілітаційний центр для дітей.

У центрі Львова й краплині не було де впасти: кількість учасників та глядачів півмарафону буквально захоплювала дух. 1800 аматорів, 65 професійних спортсменів та 15 неймовірно сильних людей, які втратили кінцівки на війні: кожен з них прийшов довести свою стійкість.

12-річна Яна Степаненко вперше біжить на спеціальних протезах і неймовірно хвилюється. Дівчинка втратила обидві ноги під час обстрілу краматорського вокзалу, і тепер разом з бійцями, які отримали поранення на фронті, долає «Милю Незламності» завдовжки 70 метрів.

Детальніше в сюжеті:

 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пробіжить марафон на протезах Пробіжить марафон на протезах
13 квітня 12-річна Яна Степаненко, яка втратила обидві ноги під час ракетного удару по вокзалу у Краматорську бігтиме на протезах дистанцію в кілометр
Мальтійська служба допомоги створить «майстерню протезування» у Львові (відео) Мальтійська служба допомоги створить «майстерню протезування» у Львові (відео)
Її облаштує Мальтійська служба допомоги при реабілітаційному центрі «Незламні» у Львові. Відповідний меморандум про співпрацю підписали з ЛМР та Першим медоб’єднанням
"Такі добрі події неабияк важливі": у Львові організували свято для родин захисників України (відео) "Такі добрі події неабияк важливі": у Львові організували свято для родин захисників України (відео)
У «Будинку Воїна» для малечі влаштували справжні різдвяні забави.
Loading...
Load next