На Львівщині затримали підозрювану у вербуванні дівчат у секс-рабство закордоном

На Львівщині затримали підозрювану у вербуванні дівчат у секс-рабство закордоном

На Львівщині затримали 27-річну мешканку Вінниці. Жінку підозрюють у вербуванні дівчат для сексуальної експлуатації за кордоном.

Як повідомили на Facebook-сторінці Львівської обласної прокуратури, вже відкрили кримінальне провадження та повідомили жінці про підозру у торгівлі людьми (ч. 1 ст. 149 КК України).

За даними слідства, підозрювана вербувала жінок для заняття проституцією у Королівстві Швеція.

Фігурантка підшукувала дівчат молодого віку привабливої зовнішності, які опинилась в скрутних життєвих обставинах. Вона пропонувала їм вигідний заробіток за кордоном. При цьому обіцяла допомогти в оформленні документів для виїзду, оплатити проїзд та забезпечити проживання в іншій країні, — йдеться у повідомленні прокуратури.

Як уточнили у поліції Львівської області, з потенційними "клієнтками" підозрювана спілкувалася в одному із месенджерів. Після переговорів самостійно перевозила дівчат через кордон та доставляла до місця призначення.

27-річну мешканку Вінниці затримали під час проходження паспортного контролю. Це було 4 вересня. У машині окрім підозрюваної було ще двоє дівчат.

Зараз вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу. Автомобіль у якому перевозили дівчат — вилучили. Якщо провину жінки доведуть, їй загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, Уряд вніс пропозицію про призначення колишнього очільника Донецької ОВА на посаду голови АМКУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині працівники лісництва незаконно збували деревину На Львівщині працівники лісництва незаконно збували деревину
У Яворівському районі Львівської області, правоохоронці викрили схему незаконного збуту деревини працівниками лісництва.
На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому
Львівські правоохоронці розкрили вбивство, яке трапилось у Польщі ще у 2003 році. Однак, справу вдалось розкрити лише через 18 років - у 2021 році.
На Львівщині викрили цех з виготовлення підробленого алкоголю (фото) На Львівщині викрили цех з виготовлення підробленого алкоголю (фото)
Фальсифікований товар зловмисники згодом реалізовували через мережу гуртової та роздрібної торгівлі у Львівській області.
Loading...
Load next