Реставрація Собору Святого Юра у Львові: АМКУ викрив змову на закупівлі

Реставрація Собору Святого Юра у Львові: АМКУ викрив змову на закупівлі

Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ "Підприємство "Турист" та ТОВ "Будівельно монтажне підприємство Євробуд" за змову під час їх участі в торгах на закупівлю послуг з реставрації та пристосування будівель комплексу Архикатедрального Собору Святого Юра у Львові.

Про це повідомили у відомстві.

Як зазначається, торги оголосило управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації у 2021 року. Йдеться про закупівлю послуг з реставрації та пристосування будівель комплексу Архикатедрального Собору Святого Юра у Львові. Загальна сума очікуваної вартості закупівель становила 2 192 146 грн.

Обидві компанії, всупереч Закону України "Про публічні закупівлі", узгоджували свої дії. Про це свідчать такі докази як використання відповідачами спільних ІР-адрес, наявність господарських відносин між ними тощо. У зв’язку з цими та іншими виявленими фактами, адміністративна колегія Західного МТВ АМКУ оштрафувала згадані підприємства за вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів на 68 000 грн кожного, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Залужний розповів про хороші новини від зустрічі із союзниками

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відреставрують ще чотири цінні вітражі з будинку на Князя Романа (відео) У Львові відреставрують ще чотири цінні вітражі з будинку на Князя Романа (відео)
На оновлення вітражів з будинку на Князя Романа благодійні фонди надали орієнтовно 6 тисяч євро. А завершити реставрацію планують до грудня цього року.
Святкування Петра і Павла у Гарнізонному храмі Львова: особливості свята та майбутнє храму (відео) Святкування Петра і Павла у Гарнізонному храмі Львова: особливості свята та майбутнє храму (відео)
У Гарнізонному храмі нині відзначали день святих апостолів Петра і Павла, а ще їхній храмовий празник.
На Личаківському цвинтарі реставрують родинні каплиці (відео) На Личаківському цвинтарі реставрують родинні каплиці (відео)
У Львові триває реставрація родинних каплиць на Личаківському кладовищі, яка відбувається за підтримки польських колег.
Loading...
Load next