Тільки у Львові! Найбільший вибір тканин і фурнітури для меблів в одному місці (ВІДЕО)

Тільки у Львові! Найбільший вибір тканин і фурнітури для меблів в одному місці (ВІДЕО)
Вишукані тканини, якісні меблі та багатий вибір різноманітної фурнітури. Усе це можна знайти у новому просторі Arte Antica на вул. Козельницької, 15

Вишукані тканини, якісні меблі та багатий асортимент фурнітури. Усе це можна знайти у новому просторі Arte Antica на вул. Козельницької, 15. Також тут працює доставка по місту, області та навіть можуть привезти необхідний товар й в інші регіони України. 

У нас є повний цикл, щоб виробити меблі. Від «А до Я». Це і тканини, фурнітура, самі вже меблі готові та все що необхідно: електроінструменти, клей, розчинники. Все для того, щоб виробити ці прекрасні меблі, - розповідає менеджерка з продажу Юлія Сергеєва.

Акцент роблять на тому, щоб провести клієнта від вибору матеріалів й до повного облаштування приміщення. І все це за доступними цінами.

Це може навіть виглядати так, що клієнт приходить з картинкою з Pinterest і ми зможемо індивідуально задовольнити запит того, що їм потрібно. Що стосується кінцевого споживача-виробника, що займається перетяжкою, то тут можна буде придбати паралон, синтепон, войлок, латекс. Тут також є тканина, клей, скоби, наповнювачі. Все що клієнту потрібно для того, що іншому клієнту зробити цей виріб, - зазначила креативна директорка Arte Antica Божена Колеснікова.

На тій площині ми зібрали більше 400-т видів тканин. В нас тут є тканини абсолютно на будь-який смак. Є водовідштовхувальні, виновідштовхувальні, шампанське. Неважливо, що ви проллєте – воно буде тримати. Це дуже важливо сьогодні для нашого кінцевого споживача. Також запустили антивандальні тканини. Тобто якщо є котики, песики, то вони теж нічого не зроблять, - розповів генеральний директор Arte Antica Олександр Колесніков.

Також для наших захисників діють спеціальні пропозиції.

Однозначно, якщо це перетяжка, то ми роботу взагалі можемо не рахувати, на матеріали дамо дуже великі знижки. Ми постійно підтримуємо військових, постійно їм допомагаємо. От зараз в нас вантажаться машини й ми відправляємо поза 100 одиниць безплатно на військову частину. Тобто, ми готові допомагати, нехай люди приходять і ми розкажемо їм про всі акції, які є, - зазначив Олександр Колесніков.

Окрім того, планується й подальше розширення виробництва, щоб задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів.

Тут ми відкрили об’єкт на 1200 кв м, а починаємо ще будівництво на об’їзній, не буду казати де, то там на 5000 кв м. Тобто ми не зупиняємося, рухаємося далі. Ми підтримуємо цей бізнес, бо він дуже важкий, війна реально зробила свої корективи вона рознесла і дуже багато виробництв втрачено та зруйновано. Ми готові допомагати тим людям розвивати так само, в нас багато перетяжчиків. Даємо дуже хороші умови та хочемо рухатися далі. Й основна задача давати це все по максимально доступним цінам, - підсумував Олександр Колесніков.

 

Читайте також
У «Галереї тканин» розповіли, як правильно позбутися важких плям на меблевому покритті (відео) У «Галереї тканин» розповіли, як правильно позбутися важких плям на меблевому покритті (відео)
У «Галереї тканин» меблеве покриття пройшло випробування кавою, вином та водою. Фахівці розповіли, як правильно позбутися важких плям.
В Україні однорічній дитині вперше пересадили шкіру від посмертного донора В Україні однорічній дитині вперше пересадили шкіру від посмертного донора
Однорічній дитині вперше в Україні пересадили шкіру від посмертного донора
Loading...
Load next