На Львівщині запровадили карантин через сказ у лисиці

На Львівщині запровадили карантин через сказ у лисиці

У селах Хляни та Стені виявили хворих на сказ лисиць, які покусали домашніх собак.

Про це повідомила пресслужба Новояворівської міської ради.

На території Яворівського району виявили два випадки сказу. Зокрема, в селі Хляни Яворівської ОТГ лисиця проникла до господарства та вкусила домашню собаку, який загинув від сказу на 16 день. Також в селі Стені Новояворівської ОТГ лисиця покусала домашніх собак.

Через це районна державна протиепізоотична комісія в селах Хляни та Стені і на прилеглій 5-км території впровадила карантинні заходи терміном на 60 днів.

Триває проведення позапланових щеплень домашніх тварин проти сказу, переоблік власників тварин. Заборонено на території карантину – в прилеглих населених пунктах проведення виставок, виводок собак, вивезення за межі території карантину собак, котів, інших тварин – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Дипломати розшукали 5 українців та врятували хлопчика, якого поранили в Ізраїлі – МЗС України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Випустили головного антивакцинатора країни Випустили головного антивакцинатора країни
Лідера руху антивакцинаторів Стахіва випустили під заставу львівського СІЗО.
Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів
У Львові з 15 листопада учні молодших класів повертаються на очну форму навчання. Наразі старші класи навчаються у дистанційному режимі.
Вакцинацію  дітей від коронавірусу розпочали на Львівщині: імунізація проводиться від 12 років (відео) Вакцинацію дітей від коронавірусу розпочали на Львівщині: імунізація проводиться від 12 років (відео)
Підлітків від 12 років щепитимуть лише вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTech.
Loading...
Load next