ФЕРМЕРСЬКИЙ ярмарок у Львові завершив сезон

ФЕРМЕРСЬКИЙ ярмарок у Львові завершив сезон
24 господарства протягом 5 місяців дивували покупців крафтовими продуктами

Фермери роз’їхалися, але обіцяли повернутися. У Львові завершився ярмарок, який без перебільшення притягує до себе тисячі львів’ян та туристів. Крафтове борошно та хліб, мед та домашнє вино, м’ясо та свіжі овочі: з червня фермери щосуботи викладали на прилавки кращі з кращих своїх виробів.

Марія Гундер вже 4 рік поспіль на фермерському ярмарку. Її спеціалізація – це мед та все, що з нього можна зробити. Тільки уявіть, господиня, навіть виготовляє медове мило та настоянки з воскової молі. Жінка зізнається, що без такої торгівлі, не стягнула б кінці з кінцями.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Крим очима співачки Джамали та інших видатних кримських татар: BookForum вражає цікавити проєктами (відео) Крим очима співачки Джамали та інших видатних кримських татар: BookForum вражає цікавити проєктами (відео)
Побачити Крим очима Джамали та вирушити у мандрівку фортецями України. Цьогорічний "BookForum" вражає відвідувачів не лише різноманіттям літературних новинок, а й цікавими проєктами від видавництв. Ви ще маєте змогу познайомитись з ними впродовж вихідних, тож занотовуйте на що вартує подивитися.
«Львівгаз» попередив про можливий зрив опалювального сезону у Львові «Львівгаз» попередив про можливий зрив опалювального сезону у Львові
Теплопостачальні підприємства Львова боргують гроші за газ і не отримують достатню компенсацію від держави.
Loading...
Load next