УНІКАЛЬНИЙ центр для ДІТЕЙ у ЖК OBRIY 2 у Львові: коли відкрили?

УНІКАЛЬНИЙ центр для ДІТЕЙ у ЖК OBRIY 2 у Львові: коли відкрили?
У ЖК OBRIY 2 від LEV Development планується відкриття нового простору для дітей аналогів якому у Львові немає

На Малоголосківській, 30а відкривається новий, унікальний центр для корисного та розвиваючого дозвілля для дітей.

Ми працюємо на Малоголоскіській вже 3-й навчальний рік і цього року радо анонсуємо та запрошуємо вас до нашого нового проєкту, що розрахований для усіх діток цього мікрорайону. І знаєте напевно це дуже цінно, бо ще не має таких тут можливостей для діток, де вони б відвідати багато різних гуртків, занять та секцій, - розповідає очільниця мережі приватних шкіл GlobalKids Надія Дубченко.

Центр відкривається на території приватної школи GlobalKids, що розташована у житловому комплексі від компанії Lev Development.

Ми дуже раді розділити гарні новини, що у Шевченківському районі Львова, а саме по вулиці Малоголосківській у ЖК OBRIY 2 відкривається новий центр дозвілля, де сім’ї зможуть весело та корисно проводити свій час, - зазначає керівниця відділу продажу компанії Lev Development Іванна Іванків.

Відкриття планується вже 6-го листопада. 

Власне він і називається GlobalKids After school. Після школи в одному місці, не треба витрачати час на дорогу, на корки, а дитина може зможе відвідати карате, айкідо, повітряну акробатику, арт-студію, англійську мову. І власне скеледром це наша родзинка і такого на правду ще немає у Львові, - розповіла очільниця мережі приватних шкіл GlobalKids Надія Дубченко.

Додамо, що працюватиме центр щодня, щоб діти мали змогу відвідувати гуртки у зручний для вас час.

Запрошуємо вас 6-го листопада на відкриття нашого After school центру. О 15:00 по вул. Малоголосківській, 30а, ЖК OBRIY 2, - підсумувала Надія Дубченко

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео) У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео)
У Малоголосківському парку пройшов майстер-клас з різьби по дереву, який організували для малечі представники компанії "LEV Development" спільно зі знаним скульптором Антоном Лубієм.
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео) Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)
Представники компанії "LEV Development" спільно зі скульптором Антоном Лубієм провели майстер-клас для дітей із виготовлення фігур з дерева у Малоголосківсьму парку.
Loading...
Load next