Модернізація інтернет-мережі у лікарні: консульство Польщі передало потужне IT-обладнання

Модернізація інтернет-мережі у лікарні: консульство Польщі передало потужне IT-обладнання
Генеральне консульство Польщі передало потужне IT-обладнання для Західноукраїнського дитячого медцентру, щоб забезпечити його безперервним wi-fi зв’язком

Українська медицина практично повністю перейшла на електронну систему. Коли пацієнти можуть онлайн записуватись на консультації, їм виписують електронні направлення, рецепти на ліки тощо. Тому сьогодні як пацієнтам так і самим медикам без інтернету не обійтись.

До прикладу, мати 7-річної Олександри розповідає, що це дуже важливо, особливо коли дитина перебуває місяцями на лікуванні.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео) Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео)
У Львівській міській дитячій лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та лікування дітей з ЛОР-патологіями. За більш ніж 500 тисяч гривень закупили гнучкий ендоскоп, мікроскоп та хірургічний лазер.
Реконструкція медичного закладу у Львові: у 5-й міській клінічній лікарні встановили сучасний ліфт (відео) Реконструкція медичного закладу у Львові: у 5-й міській клінічній лікарні встановили сучасний ліфт (відео)
Майже 10 мільйонів гривень використали для капітального ремонту даху, відділень, ліфта та для закупівлі необхідного устаткування.
Вартість 300 тисяч доларів: Львову подарували устаткування для кардіохірургічного центру (відео) Вартість 300 тисяч доларів: Львову подарували устаткування для кардіохірургічного центру (відео)
У Львівській лікарні швидкої медичної відкрили нове відділення кардіохірургії та трансплантації серця.
Loading...
Load next