КАЗКОВА красуня! Львів отримав головну ялинку міста

КАЗКОВА красуня! Львів отримав головну ялинку міста
Ялинку Львову подарував Йосип з Білогорщі, і вирощував він її аж 20 років

Місто завмерло, а від посмішок стало аж тепліше – Львів зустрічав свій головний різдвяний атрибут. 14 метрову ялинку провезли до Опереного театру аж з Білогорщі, а супроводжувати таку поважну красуню довірили лише патрульним поліцейським.

Символічно, що ялинку Львову подарував чоловік на ім’я Йосип і вирощував він її на своєму подвір’ї аж 20 років. Каже, що просто хотів у цей нелегкий час подарувати людям казку та добро

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Головна зимова красуня: у Львові встановили центральну ялинку міста (відео) Головна зимова красуня: у Львові встановили центральну ялинку міста (відео)
У засніженому Львові витає дух Різдва. Та яке ж воно без головної окраси – ошатної вічнозеленої красуні. За доброю традицією, дерево місту спрезентували. Цього разу жителі Оброшина.
У Львові запрацював різдвяний ярмарок (відео) У Львові запрацював різдвяний ярмарок (відео)
На площі перед Львівською Оперою урочисто засяяла центральна зелена красуня. Також запрацював Різдвяний ярмарок. 
"Смачна локація" в ліцеї "Сихівський": громадський проєкт, який потребує голосів (фото) "Смачна локація" в ліцеї "Сихівський": громадський проєкт, який потребує голосів (фото)
Автори проєкту запевняють — після реалізації проєкту, локація дозволить проводити навчальні семінари, тренінги та збори для мешканців мікрорайону.
Loading...
Load next