Після РОКУ реабілітації ПОВЕРНУЛИСЬ на лікування в Україну

Після РОКУ реабілітації ПОВЕРНУЛИСЬ на лікування в Україну
8-річний та 14-річний брати Янковські з Одещини, які постраждали від російської ракети, після року реабілітації за кордоном повернулися на лікування до український лікарів

Євгенії важко згадувати, те що трапилось 1 липня 2022 року. Тоді російська ракета влучила у селище Сергіївка, що на Одещині. Загинуло більше 20 людей, а ще 40 зазнали поранень. Серед них і її двоїрідні брати 8-річний Яков та 14-річний Володя Янковські.

Того дня мама та вітчим хлопчиків загинули. У Володі – старшого брата, хоч і не все, але деякі страшні моменти закарбувалися в пам’яті.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео) Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео)
Італійський гуманітарний фонд «Hope Onlus» передав львівському «ОХМАТДИТу» дороговартісне медичне устаткування.
У оздоровчому таборі на Одещині отруїлися шестеро дітей У оздоровчому таборі на Одещині отруїлися шестеро дітей
В таборі на Одещині напередодні змагань отруїлися шестеро дітей віком від 8 до 10 років. Діти харчувались в їдальні на території закладу, однак згодом вони потрапили до лікарні із харчовим отруєнням та інтоксикацією.
Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео) Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео)
У Львівській міській дитячій лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та лікування дітей з ЛОР-патологіями. За більш ніж 500 тисяч гривень закупили гнучкий ендоскоп, мікроскоп та хірургічний лазер.
Loading...
Load next