На Львівщині викрили керівника військкомату, який вносив дані ухилянтів до системи "Шлях"

На Львівщині викрили керівника військкомату, який вносив дані ухилянтів до системи "Шлях"

Служба безпеки у Львівській області затримала керівника одного з районних військкоматів. Чоловік переправляв ухилянтів за кордон як перевізників гуманітарних вантажів для ЗСУ.

Про це повідомляє СБУ.

На Львівщині військова контррозвідка СБУ затримала керівника одного з районних військкоматів, який переправляв ухилянтів за кордон як перевізників гуманітарних вантажів для ЗСУ. Посадовець, використовуючи власні зв’язки, вносив персональні дані військовозобов’язаних до інформаційної системи “Шлях” як професійних водіїв міжнародних рейсів.

Наразі триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності. Чоловікові загрожує до 9 років тюрми з конфіскацією майна.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Росія контролює значну частину Мар’їнки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Втеча ухилянтів: СБУ вкотре заблокувала незаконне переправлення потенційних призовників через держкордон Втеча ухилянтів: СБУ вкотре заблокувала незаконне переправлення потенційних призовників через держкордон
Правоохоронці викрили незаконний канал переправлення потенційних призовників за кордон
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Loading...
Load next