ШОК! Частина ЛЬВІВЩИНИ досі без електропостачання

ШОК! Частина ЛЬВІВЩИНИ досі без електропостачання
Без електрики залишаються 134 населених пункти, наслідки негоди долали навіть поліцейські

Заметені дороги, неприбрані тротуари та повалені дерева. Львів’яни діляться фото та відео наслідків негоди та нарікають на комунальні служби. До прикладу, на Сахарова люди ризикують життям на обмерзлих сходах. А на дорогах Львова та області патрульні буквально з ніг падали, допомагаючи водіям вибратися з кучугур снігу.

Чиновники запевняють, що зі снігопадом пораються, як можуть. Без електрики залишилося 134 населених пункти, а дороги прибирають постійно.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео) Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео)
Сильні грози та пориви вітру, призвели до пошкодження ліній електропередач і знеструмлення цілих сіл, а у Львові було пошкоджено майже три десятки дерев.
На Львівщині на Великдень оголосили штормове попередження На Львівщині на Великдень оголосили штормове попередження
Упродовж великоднього дня, 2 травня у Львові та області можливі грози та сильний вітер.
Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото) Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото)
Чергова сильна гроза із градом, пошкодила декілька шкіл, закладів культури та історичних будівель. У місті знову затоплені вулиці та повалені десятки дерев - комунальники ліквідовують наслідки буревію.
Loading...
Load next