У Львові стався вибух газу у приватному будинку: є загиблі

У Львові стався вибух газу у приватному будинку: є загиблі

У Львові стався вибух газу у приватному будинку на вул. Княгині Ольги, 32.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Вибух газу спричинив руйнування несучих стін.

За попередньою інформацією вибух стався у гаражі приватного будинку. Як повідомив  міський голова Львова Андрій Садовий, ймовірно, це газ. 

У будинку проживає шестеро людей.  Дві дитини та дві жінки — їх повезли з опіками в лікарню. Стан постраждалих неважкий. Точні причини вибуху будуть відомі після завершення рятувальної операції, — заявив Садовий.

У ДСНС додали, що на місці події надзвичайники виявили 1 загиблу жінку та з-під завалів вивільнили тіла двох загиблих чоловіків.

До проведення робіт з ліквідації наслідків вибуху від ДСНС залучено 12 одиниць спецтехніки та 53 чоловіки особового складу.

Нагадаємо, У київській школі відновили “відремонтоване” за 4 млн укриття, після обваленої стелі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ
Учора ввечері у Львові невідомі повідомили про мінування двох львівських торгово-розважальних центрів - "Форум Львів" та "King Cross Leopolis". Однак, мінування виявилось неправдивим.
Loading...
Load next