МЕДИКИ 118 ОМБр: як допомагають військовим фізично та психологічно

МЕДИКИ 118 ОМБр: як допомагають військовим фізично та психологічно
Медики 118 ОМБр щоденно працюють задля порятунку наших захисників. Більше того, стабілізаційний пункт, де вони приймають бійців, також надає допомогу й іншим потребуючим

Медики 118-та окремої механізованої бригади щоденно працюють задля порятунку наших захисників. Більше того, стабілізаційний пункт, де вони приймають бійців також надає допомогу й іншим потребучим. Так одного дня на вулиці одна з працівниць центру помітила літнього чоловіка, який втратив свідомість. Його забрали до цього медичного пункту і поставили на ноги. Тепер він постійний гість і знає кожного лікаря у цьому центрі.

Медики ж кажуть, допомагають усім хто цього потребує. Але згодом їм доведеться переїхати на іншу локацію, а до того часу підтримуватимуть усіх свої пацієнтів як військових, так і цивільних.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
4 медикам Львівщини присвоїли звання «Заслужених лікарів України» (відео) 4 медикам Львівщини присвоїли звання «Заслужених лікарів України» (відео)
У Львові до дня медичного працівника відзначили претендентів на найвищу громадську нагороду «Орден Святого Пантелеймона» 
Loading...
Load next