«Охматдитівська коляда»: Лікарі стали УЧАСНИКАМИ різдвяного вертепу

«Охматдитівська коляда»: Лікарі стали УЧАСНИКАМИ різдвяного вертепу
Лікарі, медперсонал та працівники Центру дитячої медицини стали учасниками різдвяного вертепу

Поміж щоденних консультацій маленький пацієнтів, планові та ургентні операції, поміж безупинну роботу медиків самі ж працівники вирішили принести частинку укрїнський традицій та різдвяного настрою у стіни Львівського «Охматдиту», ставши учасниками різдвяного вертепу.

Режисерка такого різдвяного вертепу розповідає, що сценарій традиційної вистави був дещо інтерпретований під сучасні реалії.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео) Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео)
З 1 квітня в "ОХМАТДИТІ" цілодобово запрацювала хірургія, травматологія, отоларингологія, анестезіологія та офтальмологія. Зокрема відтепер там також цілодобово надаватимуть офтальмологічну допомогу дітям до 18 років.
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео) Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео)
Онкологія – такий діагноз українці чують дедалі частіше. Для когось це звучить як вирок, тоді як інші сприймають радше як виклик, борються та перемагають. Вже вкотре у світі намагаються достукатись і пояснити, що рак – не вирок.
Loading...
Load next